Внимание! Цены на сайте могут отличаться от реальных!
График работы Call-центра:
Пн-Пт: с 10:00 до 20:00
Сб-Вс: с 10:00 до 18:00
Консультация и покупка:
(044) 237-60-57
(067) 737-60-47
(099) 737-60-27
(073) 737-60-47
Перезвоните мне!
www.mattress.kiev.ua Интернет-магазин ортопедических матрасов, кроватей и акссесуаров для сна.Интернет-магазин ортопедических матрасов, кроватей и акссесуаров для сна.
Например: беспружинный матрас
Производители матрасов

Обмін та повернення матрасів

Купівля матраца - відповідальна справа, адже ми плануємо спати на ньому не один рік. Тому Вам необхідно знати кілька правил обміну та поверненню ортопедичного матраца.

Купівля матраца - відповідальна справа, адже ми плануємо спати на ньому не один рік. Тому Вам необхідно знати кілька правил обміну та поверненню ортопедичного матраца.

Згідно закону України «Про захист прав споживачів»:

«Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням.

Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не врраховуючи дня купівлі, якщо триваліший термін не оголошений продавцем.

Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром.»

(Стаття 9. Права споживача при придбанні товару належної якості )

Тому, якщо ви не впевнені, що обраний ортопедичний матрац Вам підійде на всі 100%, не розпаковуйте його, поспіть кілька ночей на матраці в упаковці. Матраци нестандартних розмірів, кольорів обміну та поверненню не підлягають.

Матраци в вакуумній упаковці відповідної якості після розпаковки обміну і поверненню не підлягають.

Гарантійний термін експлуатації - це час, впродовж якого виробник бере на себе зобов’язання з безкоштовного усунення дефектів товару. Гарантійний термін експлуатації починається з дня продажу матраца.

Вимоги покупця розглядаються після пред’явлення ним товарного чека (квитанції з банку) та гарантійного талону чи технічного паспорту із зазначеною датою продажу.

Гарантія на матрас діє у випадках, якщо:

  • габаритні розміри матраца співпадають із розмірами основи чи ортопедичної решітки, не виходять за її межі
  • матрац надається в чистому вигляді (брудні матраци не приймаються)
  • дефект матраца з’явився з вини виробника

Гарантія на матрац не діє:

  • якщо матрац використовувався на основі, що не відповідає правилам експлуатації, якщо його поверхня має чітко виражені пошкодження і структурні деформації
  • якщо пошкодження з’явилися з вини покупця
  • на незначні заглиблення, глибиною до 4 см, які є природнім процесом в експлуатації матраца і не вважаються недоліком виробу
  • також гарантія не розповсюджується на транспортування матраца

Технологічний запах матрацу

Більшість виробників використовують для виробництва ортопедичних матраців клей для скріплення різних слоїв між собою. На виробництві матраци відразу запаковують у поліетиленову упаковку, у зв’язку з чим після відкриття упаковки Ви можете відчувати виражений запах клея. Речовини, що використовуються в клеї, повністю і безслідно вивітрюються з ортопедичного матраца впродовж 1-3 діб. Щоб не відчувати дискомфорту намагайтеся розпаковувати матрац у першій половині дня, при цьому відкрийте вікна, щоб приміщення, в якому знаходиться матрац, гарно провітрювалось.

Статья добавлена 08.06.2011

Популярные матрасы
Обратный звонок
×
Ваш телефон(ы):
Укажите хотя бы один телефон
Оформление покупки
×
Ваше имя:
Укажите Ваше имя
Ваш телефон(ы):
Укажите хотя бы один телефон
Адрес доставки: